Euromaster

Däck och fälg värkstad

Däckhotell


Enkelt och Skönt med Däckhotell hos Fordonscentralen. Däck mår väldigt bättre med lite extra skötsel, så varför inte skydda dem på Fordonscentalens hotell. Vår däckhotell är en perfekt lösning när årstiderna växlar och man behöver en plats att förvara sommar- respektive vinterdäck.

Idag är vi stolta att informera er att vi är en av Euromasters filial i Malmö med en lätt tillgenlighet i en modernt och nybyggt verkstad. Euromaster är den ledande däckspecialisten i Sverige och Europa. Med lång historia som däckhandlare har Euromaster djup produktkunskap, men även erfarenhet och kännedom om hur ni kan effektivisera er verksamhet och göra bättre affärer.

 

Fälg


Vi har ett stort utbud av snygga fälgar till ett rimligt pris. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av fälgar i olika storlekar, utföranden och stilar.

Däckbyte


Felfri däckbyte, montering och balansering har stor effekt på bekvämligheten och däckens livslängd. Hos oss kan du boka ditt däckbyte online. Genom att klicka på knappen nedan så får du möjligheten att boka en tid hos oss.

Däck service


Däckbalansering och däcktvätt. Vi  är proffs på balansering av hjulen. . Däckbalansering gör körturen till en riktig upplevelse och minskar slitaget på bilen.

Viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Vi har miljövänlig däcktvätt.

Hitta ossBrännögattan 6 B C, 211 24  Malmö

Email: info@fordonscentralen.se

Telefon:  (040) 405-019

                (073) 361-9894         


Copyright Fordonscentralen © All Rights Reserved

Öppettider
Måndag till Fredag  7:00 - 18:00


Lördag & Söndag; Vid behov


Quick Links


 

 

Hem  |  Om oss

Euromaster Tjänster

Kontakta oss