DÄCKTEAM

Däck och fälg värkstad

Däckhotell

Enkelt och Skönt med Däckhotell hos Fordonscentralen. Däck mår mycket bättre med lite extra skötsel,, så varför inte skydda dem på Fordonscentalens hotell. Vårt däckhotell är en perfekt lösning när årstiderna växlar och man behöver en plats att förvara sommar- respektive vinterdäck.

Idag är vi stolta att informera er att vi är en av Euromasters filialer i Malmö med en lätt tillgenlighet i en modern och nybyggd verkstad.. Euromaster är den ledande däckspecialisten i Sverige och Europa. med lång historia som däckhandlare har Euromaster djup produktkunskap, men även erfarenhet och kännedom om hur ni kan effektivisera er verksamhet och göra bättre affärer.

 

Fälg

Vi har ett stort utbud av snygga fälgar till ett rimligt pris., hos oss hittar ni ett brett sortiment av fälgar i olika storlekar, utföranden och stil som passar dig..

Däckbyte

 Däckbyte, montering och balansering har stor effekt på bekvämligheten och däckens livslängd.. Hos oss kan du boka ditt däckbyte online. genom att klicka på knappen nedan så får du möjligheten att boka en tid hos oss.

Däck service

Däckbalansering och däcktvätt. Vi  är proffs på balansering av hjulen. som gör körturen till en riktig bekväm upplevelse och minskar slitaget på bilen..

Viktigt för däckens hållbarhet och livslängd är att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Vi har miljövänlig däcktvätt.